Manuka Doctor Jablečný ocet s Manukovým medem 300 MGO a zázvorem – 500 ml

Manuka Doctor Jablečný ocet s Manukovým medem 300 MGO a zázvorem – 500 ml.

Dostupnost Skladem (5 ks)
Možnosti doručení
Kód: 559
890 Kč
Manuka Doctor Jablečný ocet s Manukovým medem 300 MGO a zázvorem – 500 ml
jablecny zazvor1
Tip

Manuka Doctor Jablečný ocet se zázvorovým výluhem , který je připraven smícháním zázvorové šťávy s naším manukovým medem 300 MGO.

Náš RAW jablečný ocet s matkou a manukovým medem je mírně kyselý po octu, ale sladký po medu. Ideální pro dochucení jak zeleniny a marinád, tak salátových dresinků nebo na olivy.

Používáme nejlepší italský nefiltrovaný bio jablečný ocet s mírnou kyselostí a všemi RAW enzymy Matky.

Matka je směs bílkovin, enzymů a přátelských bakterií, které dodávají produktu jeho zakalený vzhled.

Přímo z vlastních novozélandských úlů Manuka Doctor jsme použili manukovvý med s hodnotou 300 MGO. Methylglyoxal neboli MGO, je přirozeně se vyskytující sloučenina, která se nachází v medu Manuka a je odvozena od DHA (dihydroxyaceton), který je přirozeně přítomen v nektaru keře Manuka.

Manukový med je obecně známý pro své speciální antimikrobiální vlastnosti. Antimikrobiální látky mohou bojovat proti určitým typům bakterií a zabíjet je.

Složení:
Raw bio jablečný ocet s matkou (5% kyselost) 68%, manukový med z Nového Zélandu 30%, bio šťáva z extraktu ze zázvoru 2%

Bez umělých barviv, aromat a konzervantů. Může obsahovat přírodní usazeninu v hrdle láhve.

Použití:
Doporučujeme podávat dospělým 5 ml (1 čajová lžička) až 4krát denně, až 20 ml denně.

Není vhodné pro děti do 12 měsíců věku.

Skladujte na chladném a suchém místě a chraňte před přímým slunečním světlem.

Pokud se na dně objevuje usazenina, před otevřením dobře protřepejte.

Spotřebujte do 12 týdnů od prvního otevření.

 

Nutriční hodnoty na 100 ml:

Energie: 577 KJ/136 kcal

Tuk: 0

Karbohydráty: 33,7 g

Z toho cukry: 31,2 g

Protein: 0,1 g

Sůl: 0 g



Obsah: 500 ml

Vyrobeno v UK.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: