Aromandise BIO jedlé květiny – Chrpa modrá 30g

✔ Impresionistický dotek originality zaručen.

✔ Díky své jasně modré barvě poskytuje skvělý dekorativní efekt na saláty, dezerty...

Jasně modré jedlé květiny

  • Organické
  • Pro studené i teplé, sladké i slané pokrmy
  • Vhodné také pro nápoje
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: 7314
280 Kč
Aromandise BIO jedlé květiny – Chrpa modrá 30g
Organic edible flowers Kornflower
BIO
25 let na trhu
25 let na trhu
Lékař v teamu
BIO certifikace
BIO certifikace
CZ-BIO-001
Přímí dovozci
Přímí dovozci
Cena od dovozce
Rychlé doručení
Rychlé doručení
99% produktů skladem

Jak používat tyto jasně modré jedlé květiny?

Předkrmy: použijte do zeleného salátu, rajčatovo-mozzarellového salátu, rýže a tabbouleh, nebo vmíchejte do omáček.

V teplých pokrmech: před vařením posypte květy do rýže, tajinech, kuskusu, polévek nebo dušených pokrmů. Před podáváním přidejte několik květin.

Na dezert: Vmíchejte ho do těsta na koláče, pudinků nebo jiného pečiva. Posypte své ovocné saláty, dezerty nebo sýr. Přidejte květy do své domácí zmrzliny nebo džemu.

Pro nápoje: dejte chuť svým koktejlům, lassis nebo jogurtu.

Okraj koktejlové sklenice ozdobte směsí cukru a citronové šťávy.

„Fleurs à Croquer“ vdechněte kouzlo vaší kuchyni, koktejlům, nápojům a dezertům!

 

Návrhy:

Květiny vybírejte podle barvy, textury, vůně a navrhovaného použití: můžete jej okamžitě použít ve všech přípravcích, jako doplněk do octa, do aromatických olejů a sirupů.

Závazek ke kvalitě

Všechny použité ingredience pocházejí z ekologického zemědělství a v přímé návaznosti na zemědělce:

  • Ingredience 100% evropského původu
  • Žádné syntetické produkty.
  • Respekt k ekologickému přístupu.
  • Provozní podmínky a „čistá“ výroba nejdou na úkor mizení rostlinných a živočišných druhů.

Výrobce: AROMANDISE, 140, rue des Walkyries, 34000 Montpellier, Francie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: