Jablečný ocet
Jablečný ocet Mattisson pochází z ekologicky pěstovaných jablek a získává se fermentací. Jablečný ocet se již po staletí používá jako přírodní lék.
Nejprodávanější
Mattisson BIO Jablečný ocet - čistý - je produkt obsahující 500 ml čistého jablečného octa. Jablečný ocet se již po staletí používá jako přírodní lék a jako zdravá přísada a...
Mattisson BIO Jablečný ocet s příchutí skořice a kurkumy je výrobkem, který spojuje tradiční využití jablečného octa s výhodami skořice a kurkumy pro zdraví a chuťový zážitek.
Mattisson BIO Jablečný ocet s příchutí zázvoru a kurkumy je výrobkem, který kombinuje tradiční účinky jablečného octa s příjemnými chutěmi a zdravotními výhodami zázvoru a...
Jablečný ocet je zlatožlutá látka, která vzniká kvašením jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který se pak pomocí bakterií kyseliny octové mění na...