Aromandise BIO jedlé květiny – poupata růží 30g

Vůně ráje, kulatá a smyslná chuť.

Poskytuje uklidňující efekt, který dodá vaší kuchyni nádech luxusu a zázraku.

Růžové jedlé květy - poupata růže

  • Organické
  • Pro teplé i studené, sladké i slané pokrmy
  • Vhodné do nápojů
Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
Kód: 7315
280 Kč
Aromandise BIO jedlé květiny – poupata růží 30g
Organic edible flowers rosebuds
BIO
25 let na trhu
25 let na trhu
Lékař v teamu
BIO certifikace
BIO certifikace
CZ-BIO-001
Přímí dovozci
Přímí dovozci
Cena od dovozce
Rychlé doručení
Rychlé doručení
99% produktů skladem

Jak tyto jedlé poupata růží používat?

Pro začátek: použití do salátů, dresinků, omáček, koláčů nebo gaspachos.

Pro horké pokrmy: Přidejte před vařením do přípravy na omeletu a posypte maso. Ochuťte si rýži, těstoviny, brambory, zeleninová jídla a smažené ryby (omáčky, polevy).

Jako dezert: okvětní lístky růží přidejte do ovocných salátů, džemů, kompotů, flambovaných banánů, clafoutis a zmrzliny.

Do nápoje: ochuťte si lassis (jogurtový nápoj) ovocným sirupem a několika okvětními lístky. Ochutnejte poupě růže ve sklenici šampaňského.

Do čaje: vrchol sofistikovanosti. Umístěte 2 nebo 3 poupata růží do konvice, čajové nebo bylinné čajové růže.

Návrhy:

Květiny vybírejte podle barvy, textury, vůně a navrhovaného použití: můžete jej okamžitě použít ve všech přípravcích, jako doplněk do octa, do aromatických olejů a sirupů.

„Fleurs à Croquer“ vdechněte kouzlo vaší kuchyni, koktejlům, nápojům a dezertům!

Závazek ke kvalitě

Všechny použité ingredience pocházejí z ekologického zemědělství a v přímé návaznosti na zemědělce:

  • Ingredience 100% evropského původu.
  • Žádné syntetické produkty.
  • Respekt k ekologickému přístupu.
  • Provozní podmínky a „čistá“ výroba nejdou na úkor mizení rostlinných a živočišných druhů.

Výrobce: AROMANDISE, 140, rue des Walkyries, 34000 Montpellier, Francie.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: