Fermokinase™ – prémiová nattokináza z tradičního japonského natta

Fermokinase je jedinečný doplněk stravy s vysokým obsahem nattokinázy – enzymu, který vzniká při fermentaci sójových bobů kulturou Bacillus subtilis. V Japonsku je tento proces známý jako výroba natta, tradičního fermentovaného pokrmu s charakteristickou „lepivou“ strukturou. Právě z této aktivní, viskózní části natta je získávána nattokináza nejvyšší kvality.

V roce 1980 objevil Dr. Hiroyuki Sumi na Chicago Medical School, že natto během fermentace produkuje klíčový enzym – nattokinázu. Od té doby přitahuje pozornost výzkumníků i výrobců doplňků stravy.


Proč zvolit Fermokinase™?

1) Vysoká aktivita ověřená SGS

Aktivita nattokinázy ve Fermokinase™ je důkladně testována společností SGS, celosvětovým lídrem v oblasti testování, inspekce a certifikace. Díky tomu máte jistotu, že každá šarže splňuje deklarovanou účinnost.

2) ISO a HACCP

Výroba probíhá podle přísných norem bezpečnosti potravin a řízení kvality – certifikace ISO a HACCP zaručují kontrolu každého kroku od surovin po finální balení.

3) Garance čistoty a účinnosti

Fermokinase™ přináší nattokinázu vysoké čistoty a potence, pečlivě vyráběnou tak, aby byla zajištěna maximální efektivita při zachování stabilních parametrů.

4) Nutričně „čisté“ složení

Produkt má nízký obsah purinů, neobsahuje trans-mastné kyseliny ani nasycené tuky. Cílem je nabídnout vyvážené a současně čisté složení bez zbytečných aditiv.

5) Bez nežádoucích kontaminantů

Každá šarže prochází rigorózní kontrolounebyly detekovány těžké kovy, pesticidy ani jiné nečistoty, které by mohly být pro zdraví nežádoucí.


Co je vlastně nattokináza?

Nattokináza je proteolytický enzym přirozeně vznikající při fermentaci sóji kulturou Bacillus subtilis. Z technologického pohledu jde o precizně řízený proces, při němž se z natta izoluje aktivní frakce bohatá na enzymy a následně se stabilizuje do podoby vhodné pro doplněk stravy.


Kvalita na prvním místě

  • Původ enzymu: z „lepivé“ (aktivní) části natta

  • Testování: nezávislá verifikace aktivity SGS

  • Systém řízení kvality: ISO, HACCP

  • Bezpečnost: nízké puriny, bez trans- a nasycených tuků, bez detekce těžkých kovů a pesticidů


Jak Fermokinase™ zařadit do rutiny

Fermokinase™ je vhodný pro všechny, kdo hledají standardizovaný a testovaný zdroj nattokinázy. Užívejte dle doporučení výrobce na etiketě a dbejte na pravidelnost.

Upozornění: Máte-li zdravotní potíže, užíváte léky (zejména ovlivňující srážlivost krve), jste těhotná či kojíte, poraďte se před užíváním s lékařem. Doplněk stravy není náhradou pestré a vyvážené stravy.


Shrnutí

Fermokinase™ spojuje tradiční japonskou fermentaci s moderní kontrolou kvality. Vysoká aktivita ověřená SGS, ISO/HACCP standardy a důsledná kontrola čistoty dělají z tohoto produktu spolehlivou volbu pro každého, kdo chce zařadit nattokinázu do své každodenní péče.